skip to Main Content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Géén abonnement
  • Voor 13.00 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden

Kerst MiauwBox

Kerst MiauwBox

26,95

Ho Ho Ho, het leukste Kerstcadeau voor je kat is weer terug! Leg deze verrassingsbox onder de kerstboom en jouw kat zal ongeduldig en spinnend uitkijken naar de gezelligste tijd van het jaar.

  • Een overvolle verrassingsbox geheel in de Kerstsferen 🎄
  • Boordevol kerstspeeltjes, heerlijke snacks en winterse producten
  • Inclusief speeltjes van Flamingo! 
  • De snacks zijn allemaal 100% natuurlijk, gluten- en graanvrij!
  • Super leuk voor onder de kerstboom of om cadeau te geven tijdens de Feestdagen
  • Eenmalig cadeau, je zit dus niet vast aan een abonnement

Let op! Dit betreft een pre-order. De kerstbox wordt vanaf de eerste week van december verstuurd. In de maand december en tijdens de feestdagen kan het enorm druk worden bij PostNL. Wij raden je daarom aan om op tijd de box te bestellen, zodat deze ruim op tijd voor de Kerstdagen bij jou onder de Kerstboom kan liggen!

Artikel MIAUWBOX_KERST Categorie: Tag:

Beschrijving

  • Een overvolle verrassingsbox geheel in de Kerstsferen 🎄
  • Boordevol kerstspeeltjes, heerlijke snacks en winterse producten
  • Super leuk voor onder de kerstboom of om cadeau te geven tijdens de Feestdagen
  • Eenmalig cadeau, je zit dus niet vast aan een abonnement

Het leukste kerstcadeau voor jouw huistijger!

De gezelligste tijd van het jaar komt weer in zicht! Lekker samen zijn met familie en vrienden, heerlijke lekkernijen in overvloed en het huis knus versierd met als stralend middelpunt een kerstboom vol met cadeaus. Ligt er ook een cadeau voor jouw kat onder de boom? Met de Kerst MiauwBox verras je jouw huistijger met hét leukste kerstcadeau voor katten. Deze verrassingsbox zit vol met de lekkerste snacks en kattenspeeltjes in kerstsferen! Deze MiauwBox is niet voor niets het leukste kerstcadeau voor je kat!

Heb jij zelf geen kat en/of wil je de kat van iemand anders verrassen tijdens de Kerst? Dat kan! Je kunt de Kerst MiauwBox ook als cadeau laten bezorgen. Vul dan bij het afleveradres het adres in van de gelukkige! (De factuur wordt naar jouw e-mailadres verstuurd).

Wat zit er in de Kerst MiauwBox?

De exacte inhoud blijft een verrassing, maar de Kerst MiauwBox is dusdanig samengesteld dat wij je garanderen dat het uitpakken van de Kerst MiauwBox één groot feest wordt. Spinnend zal je kat de cadeaubox begroeten en samen zullen jullie verrast worden door de inhoud. Uiteraard zitten er in de Kerst Miauwbox heerlijke snacks voor je kat, maar je vindt ook leuke speeltjes en heerlijke snacks. De productwaarde van deze box  -de verkoopwaarde van alle producten samen-, is meer dan €50,-! Je krijgt dus echt waar voor je geld! In deze Kerst MiauwBox zitten producten die wij hebben geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit. Wij garanderen dan ook dat dit kattencadeau in de smaak zal vallen bij zowel baas (lees: personeel) als kat.

Wanneer ontvang ik de Kerst MiauwBox?

Let op! Dit betreft een pre-order. De kerstbox wordt vanaf de eerste week van december verstuurd. Na die periode wordt de box wanneer je die voor 13 uur besteld dezelfde dag verzonden, wil je je box op een andere datum ontvangen dan kun je dit aangeven bij het afrekenen. Normaliter wordt dit 1-2 werkdagen later aangeboden op het afleveradres. Dit geldt voor zendingen binnen Nederland en België. Heb je speciale verzendwensen – omdat je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie gaat? Stuur ons dan een mailtje zodat we kunnen kijken of we je hiermee kunnen helpen.

Let op: in de maand december en tijdens de feestdagen kan het enorm druk worden bij PostNL. Wij raden je daarom aan om op tijd de box te bestellen, zodat deze ruim op tijd voor de Kerstdagen bij jou onder de Kerstboom kan liggen!